Excellent Pools

Excellent Pools Group se bavi izgradnjom betonskih bazena, održavanjem i neophodnim servisiranjem.

U našem timu imamo  Labaratoriju, Srpsku Akademiju nauka  i Mašinski fakultet  koji nam pružaju svu neophodnu stručnu pomoć kako bi svi kupci imali pravi i kvalitetan bazen, odrađen po propisima i standardima.

Naš cilj je izgradnja ekonomski isplativih bazena koji u svojoj eksplataciji služe klijentu sa minimalnim troškovima  u radu.

Sistem slane vode je već u svetu poznat ali je  kod nas  u ekspanziji, a mi se možemo pohvaliti da smo tvorci  Srpskog  proizvoda  za elektrolizu bazenske vode  tj. proizvodnju hlora iz slane vode. 

Kvalitet u izgradnji i odabiru bazenske tehnike znači siguran i dugodišnji užitak. Možete biti sigurni da konstrukcija i tehnika dolazi sa najvišim stepenom kvaliteta i primenom modernih tehničkih dostignuća.

Pouzdanost i sigurnost su veoma bitni faktori svake investicije. Mi dajemo 10 godina garancije na konstrukciju bazena, kao i 2+2 godine na bazensku tehniku od uz redovni servis i održavanje. Na vama je da se opustite i uživate dok mi kvalitetom i iskustvom garantujemo da će sve biti urađeno i održavano na najbolji način.

Excellent Pools raspolaže iskustvom u Srbiji i regionu koje traje preko 20 godina. To je više od dve decenije stalnog unapređivanja tehnologije, znanja i iskustva, sa ciljem da se našim klijentima i saradnicima obezbedimo najkvalitetniji užitak bez brige i neplaniranih troškova. Nase reference su naša najbolja preporuka i garancija.

Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju svakog dana, tokom čitave godine. Mnogi naši klijenti poseduju javne bazene i Wellness centre koje je potrebno servisirati van radnog vremena. Posedujemo rezervne delove za tehniku pod garancijom, ali i za one koje ste kupili u sopstvenoj režiji. Poklonite nam vaše poverenje i budite sigurni da ste održavanje bazena i wellness centra prepustili najboljima.

Bazenska konstrukcija, elementi za cirkulaciju vode, filtracioni uređeji, podvodni usisivač, merdevine.

Podvodno osvetljenje, iso-solarni i termalni prekrivač, grejač vode, oprema za sport, rekreaciju i vodene atrakcije.

NARAVIĆEMO BAZEN IZ VAŠIH SNOVA – POZOVITE NAS (381) 63 385 514 ODMAH

Izgradnja visokokvalitetnih bazena moguća je samo zato što smo posvećeni kvalitetu i apsolutno volimo posao koji radimo …