Excellent Pools

SERVIS I ODRŽAVANJE

Redovno servisiranje i održavanje bazena i bazenske tehnike garantuju produženi vek trajanja i eliminišu sve neplanske troškove. Stručno tretiranje vode i pravovremeno reagovanje na svaku nastalu promenu, značajno podiže nivo kvaliteta vode, suzbija razvoj bakterija i algi, takođe drastično smanjuje utrošak vode i električne energije.

Excellent Pools nudi usluge renoviranja bazena, zamenu pločica, ugradnju i servis opreme, kao i održavanje kvaliteta vode na najvišem nivou, uz garanciju kvaliteta.

Stručni saveti

Labaratorija za analizu vode

Pouzdanost i sigurnost

24/7 servis i održavanje

SERVIS I ODRŽAVANJE

Vaš bazen, bazenska tehnika i kvalitetna voda u bazenu su u sigurnim rukama.

REDOVAN SERVIS BAZENA I BAZENSKE TEHNIKE

Da bi vaš bazen uvek bio bakteriološki i vizuelno čist neophodno ga je redovno održavati. Mi nudimo uslugu održavanja bazena tokom čitave godine 24/7. Održavanje bazena podrazumeva pranje i poliranje, servis bazenske tehnike, tretiranje vode i stručno savetovanje.

Excellent Pools ima visoku reputaciju u Beogradu i okolini na osnovu kvaliteta koji pruža više od dvadeset godina. Pružamo sve usluge popravke bazena i bazenske tehnike i održavanja kvaliteta vode. Naši visoko kvalifikovani tehničari i majstori imaju rešenje i brzo će otkloniti svaki problem koji može nastati u vašem bazenu.

Čist bazen i čista voda su prioritet i naš krajnji cilj. Besprekorno ćemo očistiti vaš bazen, otklonićemo kalcijum sa vaših pločica, pravilnim hemijskim tretiranjem držaćemo bakterije i alge podalje, a voda će biti kristalno čista i spremna za uživanje.

Hemijsko tretiranje vode u pravom odnosu količine i odabira sredstva za tretman vode je od ključnog značaja kako za kvalitet vode tako i za ekonomsku uštedu. Nudimo vam visoko kvalitetna sredstva za održavanje bazena dva poznata proizvođača Astral Pool i Dinotec.

ANALIZA VODE I HEMIJSKO TRETIRANJE

Kvalitet vode kako u privatnim bazenima koji se koriste za ličnu upotrebu, a naročito u javnim bazenima i Wellness & Spa centrima je od presudnog značaja za očuvanje zdravlja ljudi. Mi smo svesni važnosti našeg zadatka da voda uvek bude čista i odgovorno pristupamo našim radnim zadacima.

U okviru našeg tima radi hemijska laboratorija Aqua Crystal koja nas veoma brzo i precizno snadbeva svim potrebnim informacijama o kvalitetu i hemijskom i bakteriološkom sastavu vode. Osnovna delatnost firme Aqua Crystal je istraživanje i eksperimentalni razvoj u prirodnim naukama što podrazumeva inovativni i stalni rad na tehnološkom razvoju novih proizvoda u oblasti tretmana pijaćih voda, bazenskih voda, otpadnih voda, tretmana voda svih grana prehrambene industrije, kao i svih pratećih prozvoda potrebnih za tretman istih.

Srpska Akademija Nauka i Mašinski fakultet sa kojima sarađujemo, takođe nam pružaju svu neophodnu stručnu pomoć kako bi svaki bazen i Wellness centar zadovoljio propisane standarde i kvalitet vode.