Excellent Pools

WELLNESS & SPA

Na jednom mestu možete pronaći i širok spektar dodatnih Wellness & Spa sadržaja. Osnovni principi kao što su funkcionalnost uz visoke performanse, dugotrajnost, dizajn i stalni tehnološki napredak su naši prioriteti. Sve bolje poznavanje wellnessa od strane klijenata koji znaju šta hoće zahteva od nas da idemo napred i dizajniramo wellness sadržaje koji su estetski savršeni i kvalitetni.

Hidromasažne kade

Hidromasažni bazeni

Spa elementi

Spa oprema

WELLNESS & SPA

Svi prateći Wellness & Spa sadržaji na jednom mestu.

HIDROMASAŽNE KADE

Ako tražite visoko kvalitetnu hidromasažnu kadu po prihvatljivoj ceni modernog dizajna koji se uklapa u svako kupatilo onda su naše Whirlpool SPA hidromasažne kade pravi izbor za Vas.

Excellent Pools u svojoj ponudi ima hidromasažne kade različitih dimenzija i oblika, kao što su ugaone, pravougaone i oktagonalne. Takođe trudeći se da ispunimo individualne želje naših klijenata nudimo veliki broj opcija koji kupac bira u skladu sa svojim potrebama i željama.

HIDROMASAŽNI BAZENI

HIDROMASAŽNI BAZENI

Masažni bazeni su većih gabarita od kada, kvalitetnije i snaznije masaže i poseduju sisteme za grejanje vode i filtraciju vode tako da se ne moraju prazniti posle svakog kupanja već voda ostaje u njima duži vremenski period.

Za razliku od klasičnih hidromasažnih kada, mini bazeni imaju dosta više mesta, veći broj kvalitetnijih mlaznica i drugačiju distribuciju vode. Međutim, najbitnija razlika je to što SPA mini bazeni poseduju snažne grejače i sistem za filtraciju vode koji obezbeđuju toplu i čistu vodu u svako doba dana.

SPA ELEMENTI

SPA ELEMENTI

Na osnovu višegodišnjeg iskustva nudimo pomoć prilikom sastavljanja finansijske procene ulaganja i isplativosti. Takođe naše klijente navodimo da prate zajedno sa nama inovativne ideje i na taj način stvaraju komparativnu prednost u odnosu na svoju konkurenciju.

Finska sauna, parno kupatilo – Hammam, slana pećina, hidromasažna kada i hidromasažni bazen, tepidarijum i tople klupe, kneipp klupe, aroma tuševi i tropske kiše, ledena pećina, ledomat itd

SPA OPREMA

SPA OPREMA

U ponudi imamo niz ekskluzivnih opcija kako bi vaš užitak bio kompletan. Neke opcije se odnose na tretman vode, neke na estetski momenat, a tu je i audio sistem kako bi sva vaša čula uživala.

Spa oplata, spa pokrivka, spa stepenice, peščani filter, elektronika za punjenje i dopunjavanje, elektronske i wi-fi komande, audio sistem, regulator vazduha, grejači, kompresori, UV lampe, toplotne pumpe, elektroliza, automatski tretman vode itd.